• INFORMACJA DOTYCZĄCA JADŁOSPISU

    Informujemy, że w uzasadnionych sytuacjach Intendent może dokonać zmiany jadłospisu.

  • Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek Sobota Niedziela
    08:30
    Śniadanie
    11.02.2019 Kasza manna na mleku z rodzynkami, pieczywo mieszane z masłem, pasta jajeczna ze szczypiorkiem, herbata z cytryną i miodem, woda. (7)
    08:30
    09:00
    Śniadanie
    12.02.2019 Kluski na mleku, pieczywo mieszane z masłem, ser żółty z pomidorem, herbata z cytryną i miodem (7)
    08:30
    09:00
    Śniadanie
    13.02.2019 Płatki owsiane na mleku, pieczywo mieszane z masłem, kiełbasa drobiowa z fileta z rzodkiewką, herbata leśna z miodem, woda. (7)
    08:30
    09:00
    Śniadanie
    14.02.2019 Płatki jęczmienne na mleku, pieczywo mieszane z masłem, pasztet zapiekany z ogórkiem kiszonym, herbata z cytryną i miodem, woda (7)
    08:30
    09:00
    Śniadanie
    15.02.2019 Kakao na mleku, pieczywo mieszane z masłem, paróweczki na gorąco z ketchupem, herbata z cytryną i miodem (7)
    08:30
    09:00
    09:00
    09:30
    10:00
    10:30
    11:00
    11:30
    12:00
    Obiad
    Zupa krupnik z warzywami, natką pietruszki, ziemniaki z koperkiem, pulpet rybny w sosie koperkowym, surówka z kapusty kiszonej z marchewką, kompot wiśniowy, woda. (1,3,4,7,9)
    12:00
    12:30
    Obiad
    Zupa pomidorowa z ryżem, warzywami, natką pietruszki, zabielana śmietaną, ziemniaki z koperkiem, pałki z kurczaka w ziołach, bukiet jarzyn okraszany masłem i bułką tartą, kompot owocowy, woda. (1,7,9)
    12:00
    12:30
    Obiad
    Zupa wiosenna z natką pietruszki, zabielana śmietaną, kluski śląskie z gulaszem z mięsa wieprzowego, buraczki czerwone z cebulką, kompot truskawkowy, woda. (1,3,7,9)
    12:00
    12:30
    Obiad
    Zupa koperkowa z warzywami, zabielana śmietaną ,ziemniaki z koperkiem, pulpet w sosie własnym, surówka z marchewki z ogórkiem kiszonym, cebulką i natką pietruszki, kompot śliwkowy, woda. (1,3,7,9)
    12:00
    12:30
    Obiad
    Barszcz czerwony z warzywami, natką pietruszki, zabielany smietaną, pierogi ruskie ze śmietaną, kompot owocowy, woda. (1,3,9)
    12:00
    12:30
    12:30
    13:00
    13:30
    14:00
    14:30
    Podwieczorek
    Bakuś Shake, banan
    14:30
    14:45
    Podwieczorek
    Jabłko, Wafle Andruty
    14:30
    14:45
    Podwieczorek
    Serek Bakuś, Baton Bakids
    14:30
    14:45
    Podwieczorek
    Wafle kuku, gruszka
    14:30
    14:45
    Podwieczorek
    Soczek owocowy, ciastka owsiane ze słonecznikiem
    14:30
    14:45

    Poniedziałek

    Wtorek

    Środa

    Czwartek

    Piątek

    Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek Sobota Niedziela
    08:30
    Śniadanie
    11.02.2019 Kasza manna na mleku z rodzynkami, pieczywo mieszane z masłem, pasta jajeczna ze szczypiorkiem, herbata z cytryną i miodem, woda. (7)
    08:30
    09:00
    Śniadanie
    12.02.2019 Kluski na mleku, pieczywo mieszane z masłem, ser żółty z pomidorem, herbata z cytryną i miodem (7)
    08:30
    09:00
    Śniadanie
    13.02.2019 Płatki owsiane na mleku, pieczywo mieszane z masłem, kiełbasa drobiowa z fileta z rzodkiewką, herbata leśna z miodem, woda. (7)
    08:30
    09:00
    Śniadanie
    14.02.2019 Płatki jęczmienne na mleku, pieczywo mieszane z masłem, pasztet zapiekany z ogórkiem kiszonym, herbata z cytryną i miodem, woda (7)
    08:30
    09:00
    Śniadanie
    15.02.2019 Kakao na mleku, pieczywo mieszane z masłem, paróweczki na gorąco z ketchupem, herbata z cytryną i miodem (7)
    08:30
    09:00

    Poniedziałek

    Wtorek

    Środa

    Czwartek

    Piątek

    Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek Sobota Niedziela
    12:00
    Obiad
    Zupa krupnik z warzywami, natką pietruszki, ziemniaki z koperkiem, pulpet rybny w sosie koperkowym, surówka z kapusty kiszonej z marchewką, kompot wiśniowy, woda. (1,3,4,7,9)
    12:00
    12:30
    Obiad
    Zupa pomidorowa z ryżem, warzywami, natką pietruszki, zabielana śmietaną, ziemniaki z koperkiem, pałki z kurczaka w ziołach, bukiet jarzyn okraszany masłem i bułką tartą, kompot owocowy, woda. (1,7,9)
    12:00
    12:30
    Obiad
    Zupa wiosenna z natką pietruszki, zabielana śmietaną, kluski śląskie z gulaszem z mięsa wieprzowego, buraczki czerwone z cebulką, kompot truskawkowy, woda. (1,3,7,9)
    12:00
    12:30
    Obiad
    Zupa koperkowa z warzywami, zabielana śmietaną ,ziemniaki z koperkiem, pulpet w sosie własnym, surówka z marchewki z ogórkiem kiszonym, cebulką i natką pietruszki, kompot śliwkowy, woda. (1,3,7,9)
    12:00
    12:30
    Obiad
    Barszcz czerwony z warzywami, natką pietruszki, zabielany smietaną, pierogi ruskie ze śmietaną, kompot owocowy, woda. (1,3,9)
    12:00
    12:30

    Poniedziałek

    Wtorek

    Środa

    Czwartek

    Piątek

    Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek Sobota Niedziela
    14:30
    Podwieczorek
    Bakuś Shake, banan
    14:30
    14:45
    Podwieczorek
    Jabłko, Wafle Andruty
    14:30
    14:45
    Podwieczorek
    Serek Bakuś, Baton Bakids
    14:30
    14:45
    Podwieczorek
    Wafle kuku, gruszka
    14:30
    14:45
    Podwieczorek
    Soczek owocowy, ciastka owsiane ze słonecznikiem
    14:30
    14:45

    Poniedziałek

    Wtorek

    Środa

    Czwartek

    Piątek

    No events available!
  •  

    ALERGENY W ŻYWNOŚCI

    1.Gluten 2.Skorupiaki 3.Jajka 4.Ryby 5.orzeszki ziemne 6.Soja 7.Mleko i jego przetwory 8. Orzechy 9. Seler 10. Gorczyca 11. Nasiona sezamu 12. Dwutlenek siarki 13. Łubin 14. Mięczaki i małże

    *Do przygotowania posiłków używane są przyprawy: pieprz czarny, pieprz ziołowy, ziele angielskie, liść laurowy, majeranek, oregano, bazylia, zioła prowansalskie, papryka słodka. Zgodnie z informacja od producentów mogą one zawierać śladowe ilości : glutenu, mleka, jaj, soi, selera i gorczycy.