• INFORMACJA DOTYCZĄCA JADŁOSPISU

    Informujemy, że w uzasadnionych sytuacjach Intendent może dokonać zmiany jadłospisu.

  • Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek Sobota Niedziela
    08:30
    Śniadanie
    23.07.2018 Płatki jęczmienne na mleku ,pieczywo mieszane z masłem , jajko gotowane, szczypior, herbata z cytryną i miodem (1,7)
    08:30
    09:00
    Śniadanie
    24.07.2018 Płatki ryżowe na mleku, pieczywo mieszane z masłem ser żółty,pomidor, herbata z cytryna i miodem (1,7)
    08:30
    09:00
    Śniadanie
    25.07.2018 Kawa inka na mleku, bułka z masłem i dżemem truskawkowym, herbata z cytryną i miodem, marchew w kawałku (1,7)
    08:30
    09:00
    Śniadanie
    26.07.2018 Płatki owsiane na mleku ,pieczywo mieszane z masłem, kiełbasa krakowska , rzodkiewka czerwona, herbata z cytryna i miodem (1,7)
    08:30
    09:00
    Śniadanie
    27.07.2018 Kasza kukurydziana na mleku, pieczywo mieszane z masłem, szynka wiejska, sałata zielona, herbata z cytryna i miodem (1,7)
    08:30
    09:00
    09:00
    09:30
    10:00
    10:30
    11:00
    11:30
    12:00
    Obiad
    Zupa krupnik z natka pietruszki , warzywami( marchew, por, seler, pietruszka, ziemniaki z koperkiem, kotlet rybny w sosie koperkowym, surówka z kapusty pekińskiej z marchewką, marchewki, kompot truskawkowy, woda (9,4,3,1)
    12:00
    12:30
    Obiad
    Zupa ogórkowa z warzywami, natka pietruszki, zabielana śmietaną, ziemniaki z koperkiem, schab gotowany w sosie chrzanowym, buraczki czerwone z cebulką, kompot owocowy, woda (9,7)
    12:00
    12:30
    Obiad
    Rosół z makaronem, natką pietruszki, ziemniaki z koperkiem, frykadelki drobiowe z serem żółtym, mizeria: ogórek zielony z szczypiorkiem i śmietaną, kompot truskawkowy, woda (7,9)
    12:00
    12:30
    Obiad
    Zupa brokułowa z warzywami, natką pietruszki, zabielana śmietaną, kluski śląskie , gulasz z mięsa wieprzowego, kapusta czerwona z marchewką i cebulką , napój miodowo- cytrynowy, woda (7,9)
    12:00
    12:30
    Obiad
    Barszcz czerwony z warzywami, natką pietruszki, zabielany śmietaną(7,9), pierogi leniwe z serem, okraszane masłem, marchew tarta z jabłkiem, kompot owocowy, woda (1,7,3,9)
    12:00
    12:30
    12:30
    13:00
    13:30
    14:00
    14:30
    Podwieczorek
    Jogurt Polskie smaki, jabłka(7)
    14:30
    14:45
    Podwieczorek
    Nektarynka, wafle ryżowe (1)
    14:30
    14:45
    Podwieczorek
    Serek Bakuś, banan (7)
    14:30
    14:45
    Podwieczorek
    Drożdżówka , soczek owocowy (1)
    14:30
    14:45
    Podwieczorek
    Arbuz, wafle kuku
    14:30
    14:45

    Poniedziałek

    Wtorek

    Środa

    Czwartek

    Piątek

    Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek Sobota Niedziela
    08:30
    Śniadanie
    23.07.2018 Płatki jęczmienne na mleku ,pieczywo mieszane z masłem , jajko gotowane, szczypior, herbata z cytryną i miodem (1,7)
    08:30
    09:00
    Śniadanie
    24.07.2018 Płatki ryżowe na mleku, pieczywo mieszane z masłem ser żółty,pomidor, herbata z cytryna i miodem (1,7)
    08:30
    09:00
    Śniadanie
    25.07.2018 Kawa inka na mleku, bułka z masłem i dżemem truskawkowym, herbata z cytryną i miodem, marchew w kawałku (1,7)
    08:30
    09:00
    Śniadanie
    26.07.2018 Płatki owsiane na mleku ,pieczywo mieszane z masłem, kiełbasa krakowska , rzodkiewka czerwona, herbata z cytryna i miodem (1,7)
    08:30
    09:00
    Śniadanie
    27.07.2018 Kasza kukurydziana na mleku, pieczywo mieszane z masłem, szynka wiejska, sałata zielona, herbata z cytryna i miodem (1,7)
    08:30
    09:00

    Poniedziałek

    Wtorek

    Środa

    Czwartek

    Piątek

    Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek Sobota Niedziela
    12:00
    Obiad
    Zupa krupnik z natka pietruszki , warzywami( marchew, por, seler, pietruszka, ziemniaki z koperkiem, kotlet rybny w sosie koperkowym, surówka z kapusty pekińskiej z marchewką, marchewki, kompot truskawkowy, woda (9,4,3,1)
    12:00
    12:30
    Obiad
    Zupa ogórkowa z warzywami, natka pietruszki, zabielana śmietaną, ziemniaki z koperkiem, schab gotowany w sosie chrzanowym, buraczki czerwone z cebulką, kompot owocowy, woda (9,7)
    12:00
    12:30
    Obiad
    Rosół z makaronem, natką pietruszki, ziemniaki z koperkiem, frykadelki drobiowe z serem żółtym, mizeria: ogórek zielony z szczypiorkiem i śmietaną, kompot truskawkowy, woda (7,9)
    12:00
    12:30
    Obiad
    Zupa brokułowa z warzywami, natką pietruszki, zabielana śmietaną, kluski śląskie , gulasz z mięsa wieprzowego, kapusta czerwona z marchewką i cebulką , napój miodowo- cytrynowy, woda (7,9)
    12:00
    12:30
    Obiad
    Barszcz czerwony z warzywami, natką pietruszki, zabielany śmietaną(7,9), pierogi leniwe z serem, okraszane masłem, marchew tarta z jabłkiem, kompot owocowy, woda (1,7,3,9)
    12:00
    12:30

    Poniedziałek

    Wtorek

    Środa

    Czwartek

    Piątek

    Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek Sobota Niedziela
    14:30
    Podwieczorek
    Jogurt Polskie smaki, jabłka(7)
    14:30
    14:45
    Podwieczorek
    Nektarynka, wafle ryżowe (1)
    14:30
    14:45
    Podwieczorek
    Serek Bakuś, banan (7)
    14:30
    14:45
    Podwieczorek
    Drożdżówka , soczek owocowy (1)
    14:30
    14:45
    Podwieczorek
    Arbuz, wafle kuku
    14:30
    14:45

    Poniedziałek

    Wtorek

    Środa

    Czwartek

    Piątek

    No events available!
  •  

    ALERGENY W ŻYWNOŚCI

    1.Gluten 2.Skorupiaki 3.Jajka 4.Ryby 5.orzeszki ziemne 6.Soja 7.Mleko i jego przetwory 8. Orzechy 9. Seler 10. Gorczyca 11. Nasiona sezamu 12. Dwutlenek siarki 13. Łubin 14. Mięczaki i małże

    *Do przygotowania posiłków używane są przyprawy: pieprz czarny, pieprz ziołowy, ziele angielskie, liść laurowy, majeranek, oregano, bazylia, zioła prowansalskie, papryka słodka. Zgodnie z informacja od producentów mogą one zawierać śladowe ilości : glutenu, mleka, jaj, soi, selera i gorczycy.